Hírek

Tárhelyszolgáltatónk a Webonic

A Magyar Szalmaépítők Egyesülete és a Webonic

A Webonic örömmel támogat minden társadalmi, zöld és civil kezdeményezést, amilyen a Magyar Szalmaépítők Egyesülete is. A támogatott tárhely program lényege, hogy cégünk, mint domain regisztrátor és tárhely szolgáltató ingyenesen biztosít tárhelyet azon szervezetek részére, akik munkájukkal hozzájárulnak az ifjúság neveléséhez, a környezet védelméhwz, a fenntartható fejlődéshez vagy tevékenységükkel fontos civil kezdeményezést támogatnak.

webonic.hu/freewebonic

Bővebben...

Öko home konferencia

ÖKO HOME

EXPO

8 kiállító 9 előadó 300 résztvevő az év legnagyobb ÖKO HOME rendezvényén, melyen kiderül, hogyan lehet 2017-ben Magyarországon környezettudatosan építeni

BUDAPEST, Lurdy Ház    |     2017.03.17.

http://ökohome.hu/

Szalmaház gyűjtögető

Kedves szalmabála házban élő vagy már építkező Barátaink!

Amikor szalmabála épületekről beszélgetünk, előadást tartunk sokan teszik fel a kérdést: És mégis mennyi szalmabála épület található Magyarországon!

Bővebben...

Dokumentum tár

Régi adósságunk, hogy az általunk szervezett konferenciák anyagait emlékeztetőként a honlapon elérhetővé tegyük. Az előadóktól megkapott anyagok mostantól a Dokumentum tár menüpont alatt megtalálhatók.

Bővebben...

Petíció az Ombudsmannak

Közel 100, magánszemély írta alá a petíciót a természetes és újrahasznosított építőanyagok jogi hátterének  tisztázását követelve.

Bővebben...

Szalma az MTV1-en

Az MTV-1 Szempont című műsora 2010 szeptember 26-án a szalmaépítéssel foglalkozott. A műsor alább is megtekinthető.

Bővebben...

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ az alkalmazások helyes működése illetve jobb felhasználói élmény érdekében.