Hírek

Egy százalék

egy százalékTe is támogathatod az egyesület munkáját a személyi jövedelemadód egy százalékával.


 Az egészen apró segítségek is meg tudják könnyíteni egy kizárólag civil önkéntesekből álló szervezet munkáját, legyen az anyagi vagy munka. Mostantól egyszerűen hozzá járulhatsz Te is, hogy minél hasznosabb segítsége lehessen az egyesület a mindazoknak akik szalmából építkeznének, építenének, vagy csak érdeklődnek a környezettudatos technológiák iránt. A rendelkezőnyilatkozatot letöltheted innen vagy a NAV honlapján.

 Az egyesület adószáma : 18395497-1-04


"Hogyan rendelkezhet az adó 1%-ról2014-ben?

Ha Ön egyéni vállalkozó

►2014.február 25-ig adhatja le adóbevallását (a 1353-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat.

Ha Ön önadózó

►Adóbevallását (a 1353-as bevallási nyomtatványt) és vele együtt az EGYSZA lapot (az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot) 2014. május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

Ha a munkáltatója készíti el az Ön adóbevallását

►Nyomtassa ki az EGYSZA lapot, majd töltse ki. Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb 2014. május 10-ig.

Ha Ön már beküldte az adóbevallását, és utólag rendelkezik az adó 1 %-ról

►Nyomtassa ki és töltse ki az EGYSZA lapot. Az EGYSZA lapot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem tölti ki. Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz 2014. május 20-ig.

Ha az adóhatóság készíti el az Ön adóbevallását

►Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki az EGYSZA lapot és adóbevallásával együtt küldje vissza."

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ az alkalmazások helyes működése illetve jobb felhasználói élmény érdekében.